×

jogi információ

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku "kolačića". Ove informacije, koje mogu biti o vama, vašim postavkama ili vašem internetskom uređaju (računalo, tabletno računalo ili mobilni uređaj), uglavnom se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kako to očekujete. Više o tome kako upotrebljavamo kolačiće na ovoj web-lokaciji i kako bismo spriječili postavljanje neiscrpanih kolačića klikom na različite kategorije u nastavku. Međutim, ako to učinite, to može utjecati na vaše iskustvo web mjesta i usluge koje možemo ponuditi.

Nazovite nas +385994074252

Zatvori (x)

Ekspedicije

Paketi se obično šalju u roku od 2 dana od primitka uplate, a šalju se putem Hrvatske poštanske službe, Hrvatska pošta, uz praćenje i predaju bez potpisa. Ako više volite isporuku UPS-a s potpisom, primjenjivat će se dodatni trošak, zato nas kontaktirajte prije odabira ove metode. Bez obzira na vaš odabir isporuke, pružit ćemo vam vezu za praćenje vašeg paketa na mreži.

Troškovi dostave uključuju troškove rukovanja i pakiranja, kao i troškove dostave. Troškovi rukovanja su fiksni, dok se troškovi dostave razlikuju ovisno o ukupnoj težini pošiljke. Savjetujemo vam da svoje predmete grupirate u jednom redoslijedu. Ne možemo kombinirati dvije zasebne narudžbe odvojeno i za svaku će se naplaćivati ​​poštarina. Vaš će se paket isporučiti na vlastiti rizik, ali posebna je pažnja usmjerena na zaštitu lomljivih predmeta.

Kutije su velikodušne, a vaši su predmeti dobro zaštićeni.

Povrat

Molimo vas da nas kontaktirate e-poštom ili telefonom da biste dobili broj odobrenja za povrat robe (RMA) prije nego što vratite bilo koju robu. Roba vraćena bez RMA-a bit će odbijena. Troškovi dostave za povratak odgovornost su kupca. Vraćena roba mora biti dobro zaštićena tijekom prijevoza. Nepoštivanje odgovarajuće zaštite robe rezultirat će odbijanjem povrata.